Kezdőlap

 

Ismertető

A romániai  vállalkozások, intézmények számára az Európai Uniós csatlakozás új lehetőségek egész sorát jelenti.

Új pályázati lehetőségek naponta jelennek meg, egyre több a pályázatot kiíró hatóság, szervezet. Szükségszerűen életformává kell, hogy váljon a pályázati lehetőségek követése és a pályázás, azon vállalkozásvezetők számára, akik szeretnének minden lehetőséget megragadni akár a vezető piaci helyzet megtartásához, akár a piacon maradáshoz. A versenyképesség megtartása, illetve fokozása érdekében egy új eszköz, a vissza nem térítendő támogatások sora áll a vállalkozások rendelkezésére, melyek kizárólag pályázatok útján szerezhetők meg. Eddig kizárólag saját erőből vagy hitelből valósították meg a beruházásokat illetve fejlesztéseket.

Célunk az, hogy elképzelései megvalósuljanak, ne csak  álmok maradjanak, hogy az életképes beruházásokat és fejlesztéseket elősegítsük. Közös célunk és érdekünk, hogy minél több rendelkezésre álló hazai, európai uniós és társfinanszírozott forrást felhasználjunk. A felzárkóztatás ilyen értelemben lehet teljes. Elsődleges érdek számunkra, hogy a pályázati kínálat összeállítása során a legmegfelelőbb lehetőségeket gyűjtsük össze, személyre/szervezetre szabottan.

Vállalkozásunk, különösen fókuszálva az Európai Uniós pályázati lehetőségekre, komplex projektmenedzselési és pénzügyi tanácsadást nyújt. Ennek keretében vállalatra szabott pályázati tanácsadást, pályázati felkészítést, pályázatírást, projekt lebonyolítást végzünk elsősorban mikró, kis- és középvállalkozások számára.

Reméljük, ez a bevezető megteremti annak lehetőségét, hogy felvegyük egymással a kapcsolatot. Szakmai tapasztalatunk és gyakorlatunk biztosítja Önnek és szervezetének a pályázatok szakszerű elkészítését és menedzselését. Pályázatíróink magasan képzett szakemberek a közgazdaság, pénzügy, oktatás, épitészet, menedzsment területéről, így a gazdasági élet bármely területén képesek vagyunk magas színvonalú, komplex pályázat összeállítására.

Köszönjük, hogy figyelmet szentel tevékenységünk közelebbi megismerésének és reméljük, hogy rövidesen megelégedett ügyfelünkként üdvözölhetjük!

Köszönjük bizalmát.