Szolgáltatásaink

 

jelzo
Pályázati szaktanácsadás
jelzo
Pályázatfigyelés
jelzo
Pályázatírás
jelzo
Megvalósithatósági tanulmányok
jelzo
Üzleti tervek
jelzo
Önrész finanszirozása
jelzo
Projektmenedzsment (lebonyolítás)
 

Pályázati szaktanácsadás
Megismerjük az ügyfél beruházási vagy egyéb terveit, felmérjük a gazdasági helyzetét és ennek tudatában ismertetjük a pályázati lehetőségeket. Szükséges hozzá a cég alapadatainak ismerete (gazdálkodási adatok, fő tevékenység, alkalmazottak száma, stb.), valamint legalább egy szóbeli konzultáció.


Pályázatfigyelés

Megtaláljuk a pályázati kiírást amelybe Ön és az elképzelései beleilleszkednek.


Pályázatirás

A pályázati kiírás megtalálása után, egy ütemtervet készítünk, mely tartalmazza a feladatok teljesítésének a határidejét a pályázat elkészítése során.

Fontos a pályázati dokumentáció szigorú formai és tartalmi követelmények betartása.

A pályázatkészítés életciklusa:
1. A projekt tartalmának megismerése
2. Esélyelemzés
3. Pályázatírás

Elengedhetetlen, hogy az elkészített dokumentumok és mellékleteik formailag és tartalmilag egyaránt megfeleljenek az ügyfél és a pályázatot kiíró intézmény elvárásainak.


Megvalósithatósági tanulmányokÜzleti tervekÖnrész finanszirozása

A pályázati tanácsadás mellett- partnereink igénye esetén - a projektek optimális finanszírozási lehetőségeinek megtalálásában is segítünk.


Projektmenedzsment
(lebonyolítás)
Mint már az előbbiekben említettük, nem elég megnyerni egy pályázatot, azt le is kell bonyolítani. Tehát a pályazó a befektetett pénz támogatott értékét vissza kell kapja. Ebben is segítünk, fizetési kérelmek, jelentések elkészítéseben illetve kapcsolattartás a szerzödő hatósággal.