Home

 

Prezentare

Aderarea României la Uniunea Europeană a deschis o multitudine de posibilităţi noi şi promiţătoare pentru întreprinderi, instituţii şi organizaţii civile.

Domeniul economic finanţat este din ce în ce mai larg, zilnic apar noi programe, organizaţiile şi instituţiile care publică apeluri de proiecte sunt din ce în ce mai numeroase. Urmărirea posibilităţilor de finanţare şi accesarea fondurilor nerambursabile trebuie să devină parte a activităţii curente pentru acei întreprinzători, care doresc să apeleze la toate posibilităţile existente, fie pentru menţinerea poziţiei pe piaţă, fie pentru obţinerea de avantaje competitive. În scopul menţinerii capacităţii concurenţionale şi pentru o dezvoltare continuă, întreprinzătorii, organizaţiile au la dispoziţie un instrument nou, respectiv finanţarea nerambursabilă, instrument ce poate fi accesat prin înaintarea de proiecte viabile.

Scopul nostru este să venim în sprijinul planurilor dumneavoastră de investiţii şi dezvoltare, astfel ca acestea să nu rămână doar visuri, ci să se împlinească. Interesul nostru este să vă susţinem prin servicii complexe, experienţă profesională, de la formarea ideii de proiect până  la finalizarea proiectului.

Concentrându-se mai ales pe posibilităţile de finanţare oferite de Uniunea Europeană, firma noastră oferă consultanţă legată de posibilităţile de finanţare, personalizat, pentru fiecare client în parte, elaborare proiecte de finanţare, managementul implementării proiectului, în primul rând pentru microîntreprinderi, întreprinderi mici şi mijlocii.

Experienţa şi practica noastră profesională vă asigură pe dumneavoastră şi organizaţia dumneavoastră de elaborarea şi managementul profesional a proiectelor. Colectivul nostru este format din specialişti din domeniu economic, financiar, tehnic învăţământ, managementul implementării proiectelelor, în felul acesta suntem capabili să elaborăm şi să implementăm proiecte de finanţare din numeroase domenii de activitate (agricultură, industrie, construcţii, servicii, turism, informatică etc.)

Vă mulţumim pentru atenţia acordată cunoaşterii mai de aproape a activităţii noastre, şi sperăm că peste puţin timp vă putem saluta în rândul clienţilor noştri.

Mulţumim încrederea acordată şi vă dorim mult succes în activitatea Dumneavoastră!